Vinterträning på Ullna Indoor!

Sugen på att hålla din golfspel i toppform även under vintermånaderna? Då är vårt vinterprogram perfekt för dig! 

Håll igång ditt golfspel under vintern

Anmäl dig nu till DH Golf Academy’s vinterprogram på Ullna Indoor och förbered dig för en fantastisk golfsäsong! Vi ser fram emot att träna och utvecklas tillsammans med dig.

 • Temabaserade grupplektioner tex driver eller wedgar
 • 10 st förbokade tillfällen med möjlighet till avbokning/ändring
 • 1 h per lektionstillfälle
 • Mån – tors, lör – sön med start vecka 2 
 • Ullna Indoor Golf – vägbeskrivning
Anita G.
Läs mer
Superbra tränare (Victor och Kevin) som har koll på allt, från sving till bollplacering. Varje träningstillfälle har ett tema som man sedan står och tränar. Du kan fråga om annat som inte funkar, dom kollar på ditt slag och kommer med förslag som alltid har förbättrat golfsvingen.
Lennart S.
Läs mer
Jag är jättenöjd med träningen! Bra upplägg stort plus till Kevin och Viktor väldigt engagerade.
Ulf S.
Läs mer
Jag har lyft min golf rejält. Stod i går kväll och slog järn 7 och träffade varje gång rakt och ganska långt med mina mått mätt. Har aldrig hänt förr. Min swing har förbättrats enormt.
Maria S.
Läs mer
Väldigt bra värde för pengarna! Tycker att framförallt Viktor är väldigt duktig, han bemöter spelaren på dennes nivå och kan anpassa sina instruktioner på ett bra sätt. Bra att man kan avboka och byta tillfälle, gör också att man tycker att det är prisvärt
Föregående
Nästa

BOKA VINTERTRÄNING

PRIS: 1999:-

*Betalning sker via faktura
För frågor ring: 0765 84 86 12

Vinterträning för alla golfspelare

Programöversikt:

 • Startdatum: Vecka 2
 • Antal träningar: 10 tillfällen
 • Träningsfokus: Vårt program kommer att inriktas på att förbättra din kroppsrörelse, svingteknik, bollträff och mycket mer. 
 • Med våra PGA-utbildade tränare vid din sida kommer du att få de färdigheter du behöver för att dominera när golfsäsongen drar igång.

 

Varför delta:

 • ”Inne är det nya ute”: Med vår inomhusträning behöver du inte oroa dig för väderförhållanden. Vi erbjuder en bekväm och skyddad miljö där du kan fokusera på din golfteknik året runt.
 • Var redo när utomhussäsongen drar igång: När våren kommer, kommer du att vara förberedd och i bästa möjliga form för att ta dig an utomhussäsongen.

 

Vad ingår i priset:

 • Endast 1999 SEK för 10 träningstillfällen, mattan delas på 2 spelare.
 • Tränare och kostnaden för mattuthyrningen och bollarär inkluderad i priset.

 

Fördelar:

 • PGA-utbildade tränare som ger dig personlig vägledning och coaching.
 • Möjlighet till ombokning till senare tillfällen om något skulle komma emellan.

Instruktören kan använda olika teknikverktyg såsom videoanalys för att hjälpa till att identifiera områden för förbättring. Mentala övningar och strategi kan också inkluderas i träningen, som att hantera stress, fokusera på varje slag och hantera olika situationer på banan.

Gruppträningen ger deltagarna möjlighet att interagera med andra golfare, dela erfarenheter och ge feedback till varandra, vilket skapar en gemenskap och kan bidra till motivation. Träningen kan även anpassas för deltagarnas nivå, från nybörjare till mer erfarna spelare.

Tema Driver

Målsättningen med våra driverlektioner är självklart att slå bollen längre och rakare från tee. Här arbetar vi med grundläggande saker såsom uppställning och grepp samt teknik, svinghastighet och sikte.

Tema Järn

Målsättningen med dessa lektioner är att du ska slå dina järnslag renare och mer kontrollerat. Vi arbetar med allt från grundläggande svingteknik till mer avancerade slag för dig som är på en spelmässigt högre nivå.

Tema Chip & Pitch

Det är vid green vi verkligen kan spara slag. Här arbetar vi med din teknik för pitch och chipp från olika lägen. Målsättningen är att du ska känna dig trygg runt greenerna med en rad olika möjligheter att välja rätt typ av slag beroende på läget du befinner dig i. 

Tema Bunker

Målsättningen med våra bunkerlektinoner är att lära dig olika typer av bunkerslag beroende på vilket förhållande du befinner dig i. Här får du lära dig olika typer av bunkerslag vilket kommer att göra dig till en betydligt bättre bunkerspelare. 

Tema Puttning

Målsättningen med våra bunkerlektinoner är att lära dig olika typer av bunkerslag beroende på vilket förhållande du befinner dig i. Här får du lära dig olika typer av bunkerslag vilket kommer att göra dig till en betydligt bättre bunkerspelare. 

Våra tränare