Träningskortet

Tränarledda grupplektioner där du själv bestämmer när du vill träna. Morgon, lunch eller kväll – alla dagar i veckan!

Tränarledd gruppträning för ALLA

Nybörjare eller erfaren golfare, vår gruppträning hjälper dig att förbättra ditt spel och ta det till nästa nivå.

  • Tränarledd gruppträning av PGA utbildade instruktörer
  • Bestäm själv när du vill träna
  • 10 elever per grupp
  • 60 minuter per träning
  • Golfstar Lindö – Vägbeskrivning
Gosia Nordgren
Gosia Nordgren
Läs mer
Jag tycker att ni är mycket noga, pedagogiska och ta er tid att förklara momenten i varje detalj. Ni följer upp också med alla deltagare och ger individuella tips. Ni ger exempel och ställer kluriga frågor. Det är alltid roligt att gå på en golfträning med er.
Anita G.
Läs mer
Superbra tränare (Victor och Kevin) som har koll på allt, från sving till bollplacering. Varje träningstillfälle har ett tema som man sedan står och tränar. Du kan fråga om annat som inte funkar, dom kollar på ditt slag och kommer med förslag som alltid har förbättrat golfsvingen.
Lennart S.
Läs mer
Jag är jättenöjd med träningen! Bra upplägg stort plus till Kevin och Viktor väldigt engagerade.
Ulf S.
Läs mer
Jag har lyft min golf rejält. Stod i går kväll och slog järn 7 och träffade varje gång rakt och ganska långt med mina mått mätt. Har aldrig hänt förr. Min swing har förbättrats enormt.
Maria S.
Läs mer
Väldigt bra värde för pengarna! Tycker att framförallt Viktor är väldigt duktig, han bemöter spelaren på dennes nivå och kan anpassa sina instruktioner på ett bra sätt. Bra att man kan avboka och byta tillfälle, gör också att man tycker att det är prisvärt
Föregående
Nästa

BESTÄLL TRÄNINGSKORTET 2023

Redan kund? Fyll på träningskortet Klicka här

5 lektioner för 1000 kr (Gäller hela 2023 inkl. vinterträning)
10 lektioner för 1750 kr (Gäller hela 2023 inkl. vinterträning)
För frågor ring: 0765 84 86 12
*Betalning sker via faktura

Så fungerar träningskortet

Träningskortet är ett klippkort via Matchi.se. Kortet används för att boka träningstillfällen hos oss och gäller hela året 2023.

– Behöver du hjälp så kontakta oss på DH Golf.

Så kommer du igång

1️⃣ Fyll i formuläret och beställ träningskortet. Du kan välja 5 eller 10 träningstillfällen a´ 1 h/träning.

2️⃣ Vi lägger in dig i Matchi.se och skapar ditt träningskort. 

3️⃣ En inbjudan skickas via mejl till dig med länk till Matchi för att skapa konto och få tillgång till ditt träningskort.

✅ KLART! Matchi använder du sedan för att se träningsschema och boka träning.

Våra tränarledda gruppträningar

Golf är en sport som handlar om att ha kul och utmana sig själv. Vår gruppträning är utformad för att hjälpa dig att utvecklas och samtidigt ha roligt!

  • Få tillgång till erfarna tränare och lär dig spela golf på ett roligt och socialt sätt.
  • Träna på rätt sätt och förbättra din teknik, vi hjälper dig att bli mer konsekvent
  • Få tillgång till modern teknologi och avancerad utrustning

Tema Driver

Målsättningen med våra driverlektioner är självklart att slå bollen längre och rakare från tee. Här arbetar vi med grundläggande saker såsom uppställning och grepp samt teknik, svinghastighet och sikte.

Tema Järn

Målsättningen med dessa lektioner är att du ska slå dina järnslag renare och mer kontrollerat. Vi arbetar med allt från grundläggande svingteknik till mer avancerade slag för dig som är på en spelmässigt högre nivå.

Tema Chip & Pitch

Det är vid green vi verkligen kan spara slag. Här arbetar vi med din teknik för pitch och chipp från olika lägen. Målsättningen är att du ska känna dig trygg runt greenerna med en rad olika möjligheter att välja rätt typ av slag beroende på läget du befinner dig i. 

Tema Bunker

Målsättningen med våra bunkerlektinoner är att lära dig olika typer av bunkerslag beroende på vilket förhållande du befinner dig i. Här får du lära dig olika typer av bunkerslag vilket kommer att göra dig till en betydligt bättre bunkerspelare. 

Tema Puttning

Målsättningen med våra bunkerlektinoner är att lära dig olika typer av bunkerslag beroende på vilket förhållande du befinner dig i. Här får du lära dig olika typer av bunkerslag vilket kommer att göra dig till en betydligt bättre bunkerspelare. 

Redan kund? Fyll på träningskortet

5 klipp för 1000 kr – Klicka här 

10 klipp för 1750 kr– Klicka här 

Tiderna för träning hittar ni på www.matchi.se

Sök anläggning : DH Golf Academy sedan söker ni våra aktiviteter.

Vinterträning på Ullna indoor

Skandinaviens största och modernaste golfhall! Här hittar du hela 25 meters takhöjd, slaglängder på upp till 48 meter och hela 63 utslagsplatser fördelat över tre våningar, alla utrustade med TopTracer-skärmar.

Detta är en fantastisk anläggning för golfare som vill träna året om och oavsett väder. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren golfare så kommer du att kunna utveckla ditt spel i denna moderna golfhall med den senaste tekniken.

Våra tränare