Sommarkurs - Golfstar Lindö

Tränarledda grupplektioner som passar ALLA spelare oavsett nivå

Sommarkurs på Golfstar Lindö!

Vill du bli en bättre golfare har du hittat rätt kurs. Vi erbjuder en individanpassad gruppkurs över fem söndagar där du kommer att förbättra ditt golfspel och få verktyg och övningar för att utveckla din golf till nya nivåer.

Det är viktigt med kontinuitet och tid när man vill utvecklas. Därför sträcker sig vår kurs över fem söndagar, vilket ger dig gott om tid att öva och ta till dig de kunskaper du får under kursen.

  • Temabaserade grupplektioner tex driver eller wedgar
  • 5 st förbokade tillfällen med möjlighet till avbokning/ändring
  • 1,5 h per lektionstillfälle (2h spellektion)
  • Alla söndagar i Juli
  • Golfstar Lindö – vägbeskrivning
Anita G.
Läs mer
Superbra tränare (Victor och Kevin) som har koll på allt, från sving till bollplacering. Varje träningstillfälle har ett tema som man sedan står och tränar. Du kan fråga om annat som inte funkar, dom kollar på ditt slag och kommer med förslag som alltid har förbättrat golfsvingen.
Lennart S.
Läs mer
Jag är jättenöjd med träningen! Bra upplägg stort plus till Kevin och Viktor väldigt engagerade.
Ulf S.
Läs mer
Jag har lyft min golf rejält. Stod i går kväll och slog järn 7 och träffade varje gång rakt och ganska långt med mina mått mätt. Har aldrig hänt förr. Min swing har förbättrats enormt.
Maria S.
Läs mer
Väldigt bra värde för pengarna! Tycker att framförallt Viktor är väldigt duktig, han bemöter spelaren på dennes nivå och kan anpassa sina instruktioner på ett bra sätt. Bra att man kan avboka och byta tillfälle, gör också att man tycker att det är prisvärt
Föregående
Nästa

BOKA SOMMARKURS 2023

PRIS: 1999:-

Sommarkursen genomförs alla söndagar i Juli á 5 tillfällen
*Betalning sker via faktura
För frågor ring: 0765 84 86 12

Så här är kursen uppbyggd

Sommarträningen inkluderar övningar för att förbättra tekniken i olika slag, såsom drive, putt och chip

Söndag 1: Spel-lektion – Kursen börjar på golfbanan tillsammans med våra erfarna PGA-instruktörer. Ute på banan analyserar vi ditt nuvarande spel för att skapa ett skräddarsytt program anpassat efter nivå och mål.

Söndag 2: Teknik, Järnklubbor – Vi fördjupar oss i golfsvingen och tränar specifikt på slag med järnklubbor. Målet är att känna dig trygg med din sving och förbättra din bollträff.

Söndag 3: Närspel – Här förbättrar vi dina färdigheter inom närspel, inklusive pitchning, chippar och puttning. Du kommer att lära dig tekniker och strategier för spelet runt greenerna.

Söndag 4: Drive/Fairwayträff/Transportslag – Vi fokuserar på att förbättra din längd och precision från tee. Våra instruktörer kommer lära ut spelstrategi med målet att träffa fler fairways.

Söndag 5: Puttning/Bunker – Här får du lära dig olika typer av bunkerslag vilket kommer att göra dig till en betydligt bättre bunkerspelare. Dessutom få stabilare puttning genom bättre fartkontroll och en ökad förmåga att läsa green.

Gruppträningen ger deltagarna möjlighet att interagera med andra golfare, dela erfarenheter och ge feedback till varandra, vilket skapar en gemenskap och kan bidra till motivation. Träningen kan även anpassas för deltagarnas nivå, från nybörjare till mer erfarna spelare.

Spellektion

Kursen börjar på golfbanan tillsammans med våra erfarna PGA-instruktörer. Ute på banan analyserar vi ditt nuvarande spel för att skapa ett skräddarsytt program anpassat efter nivå och mål.

Tema Järnklubbor

Vi fördjupar oss i golfsvingen och tränar specifikt på slag med järnklubbor. Målet är att känna dig trygg med din sving och förbättra din bollträff.

Tema Närspel

Här förbättrar vi dina färdigheter inom närspel, inklusive pitchning, chippar och puttning. Du kommer att lära dig tekniker och strategier för spelet runt greenerna.

Tema Driver

Vi fokuserar på att förbättra din längd och precision från tee. Våra instruktörer kommer lära ut spelstrategi med målet att träffa fler fairways.

Tema Puttning & Bunker

Bli bättre på green och lär dig olika typer av bunkerslag beroende på vilket förhållande du befinner dig i. Här får du lära dig olika typer av bunkerslag vilket kommer att göra dig till en betydligt bättre bunkerspelare. Dessutom få stabilare puttning genom bättre fartkontroll och en ökad förmåga att läsa green.

Våra tränare