Om oss - Dennis Golf Academy

Dennis Heith Golf Academy

Dennis Heith – 33 år, PGA Fully Qualified Golf Professional  M2, har spelat elitgolf sedan 2002 med Challenge Tour som högsta tävlingsmerit. Utbildad golftränare inom PGA samt externa utbildningar som Trackman University, Hank Haney Golf Coach ( Tiger Woods swing tränare ), K-vest ( biomekanik ) och Titleist Fitting Specialist.

Dennis anses vara en begåvad tränare av den unga generationen, som hela tiden försöker lära sig och växa. Alla som jobbar på Dennis Heith Golf Academy tycker att det är i juniorerna som golfens framtid ligger, därför tycker vi att så många barn som möjligt ska kunna prova på. Vi har skapat ett eget koncept på juniorträning, vår idée baserar på att barnen startar tillsammans, och med gemensam träning blir dom bättre.

Alla golfare som vill ta sin golf till nästa nivå är välkomna att kontakta mig så ska jag göra allt för att hjälpa dig!

Varmt välkommen!

Dennis Heith — Head Professional

Dennis motto:

”För mig finns det inget som heter “en perfekt swing”. För mig, är varje person en individ. Jag försöker se på mina elever som gåtor, och varje gåta behöver en enskild strategi. Mitt främsta mål, som tränare, är att mina elever själva förstår de fel de gör och hur de påverkar spelet. Först då kan man börja jobba på det.”

Dennis meriter:

  • Elever rankade i Polska Golfförbundets Top 10 Amateur,
  • Elev med en sänkning sig från 8,3 till 6,9 på knappt 3 månader och dessutom vinnaren av turneringen Mid Amateur Championship Polen,
  • Elev med sänkning från 54 till 17,8 på 2 månader,
  • Handledare under PRO utbildning för 2 personer,
  • Tränare till 2 studenter för Universitets-OS i Korea 2015,
  • Skapat juniorprogram och fått mer än 15 juniorer att börja tävla på under 1 år,
  • Skapat egna och anpassade träningsprogram för alla åldrar och oberoende av spelarens skicklighet.

Dennis Heith
0765 84 86 12
dennis@dennisgolf.se

Kevin Hayward — Senior Club Professional

Kevin är en Brittisk PGA medlem med över 20 års erfarenhet av golfundervisning som har coachat allt från nybörjare till professionella på touren.
Han är högt kvalificerad i många aspekter inom golfsporten och var en av Nederländernas topp tränare i många år.

Golf kan vara en mycket komplex sport med alla rörliga delar och olika slag som behövs, så mitt jobb som golf tränare är att hjälpa spelare att förstå deras individuella positioner samt teknik och vad de behöver göra för att förbättra och maximera sina potential.
Nu är han baserad i Sverige och arbetar tillsammans med Dennis Heith Golf Academy där han ser fram emot att hjälpa golfare på alla nivåer att nå sina mål.

Kevin Hayward
0736 54 40 44
kevin@dennisgolf.se

Viktor Hjukström — Junior Golf Professional

Jag är 19 år och har spelat golf hela mitt liv och brinner för tränaryrket. Jag har jobbat som golfledare och golfassistent i snart 5 år. Mitt mål är att kunna utveckla varje individ oavsett sving och mål med golfen. Jag driver framförallt gröntkortkurser och privatlektioner för nybörjare men tränar även dem som vill ta det nästa steget inom golfen för att bli en bättre spelare.

Viktor Hjukström
0708 85 66 47
viktor@dennisgolf.se

Kontaktinformation

Öppettider

Veckodag Säsong Ej säsong
Måndag - Fredag 08:00 - 18:00 11:00 - 14:00
Lördag - Söndag 08:00 - 18:00 Stängt